Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept på ett känslotillstånd

du tilltalar mig rent kemiskt
fysiskt är jag osäker och psykiskt
är du inte vad du var.

men med lite fria associationer
kanske ett hål i huvudet
en hand på ryggen
så ska vi nog kunna sitta
ihop vid höften.


ett samförstånd
du böjer dig som snåren kring
min balkong
men då du höll med mig
förstod jag att jag måste ha fel.


mentalt
var jag någon annanstans men
jag kom hem
just i tid för att rädda mig själv ur ugnen
innan någon av oss blev bränd.




Fri vers (Spoken word/Slam) av KallaHanden
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-17 18:57



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Det är ju så:
känslor kan man inte förstå.
Man måste ge sig hän
på vinst och förlust.

Man kan inte rädda sig!
2014-02-19

    ej medlem längre
Bra balansgång!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden