Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

islossning

Vårsol vaknar nu

Strålar på stängda ögon

Hjärtan sätts i brand




Bunden vers (Haiku) av LindaBirgitta
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-17 20:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2014-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Ja, äntligen!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta