Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moder Teresa, en vers ur hennes bok hjärtats frid


Människor skrämmer

När jag läser andras omdömen

om människor från andra kulturer

så kan jag känna en isande känsla.

Det näst intill besinningslösa nedvärderande

och avsky utan urskiljning gör mig bekymrad.

jag vet att det finns problem men jag tror att de 

kan övervinnas men inte med avsky.

Moder Teresa skriver i sin bok"hjärtats frid"

jag ser Gud i ögonen på vartenda barn..

Varje människas liv är värdefullt för Gud, oavsett inständigheterna

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-17 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra insikter!
2014-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alla är värdefulla...mycket tänkvärt...
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP