Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om förluster


Sorgens cirklar

Sorgen går i cirklar

vi har gått hand i hand

...flera varv...

 

 

              stjärnlösa nätter

färglösa dagar.              Frågor utan svar

      ensamhetens eko.       Bottenlös saknad

 

                saknad

                kärleksfulla minnen

                Livets skuggor

                ensamhetens promenader

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-17 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-02-19

    ej medlem längre
Stillsam och fin !!!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP