Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 Februari: Politiker kallade S-ledare "skitbög"


Politisk härdsmälta

 

 

Politikerna i Årjäng

kom i handgemäng

I en ordmejlrefräng

värda en dåres säng

 

Orden lilla skitbögen

vittnar om ett förakt

För att dela sitt bröd

med rättvisans makt

 

Är det demokratins man

så förstår jag sanningen

I att människor som han

dödar medmänskligheten

 

Återföder nazismens skrud

i vansinniga personangrepp

Nu i ett annat namn än judar

i en lika vedervärdig attack

 

När en debatt i en kommun

förs på denna sandlådenivå

Blir sanningens ära stum

i demokratins begravningsridå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 09:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite avundsjuka kanske..
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP