Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter du diktaturburgare?

 

 

Förbud mot vissla har de rika omärkt infört

men då ”Max” ville stämma redan i bäcken

Har det för samhällets bästa offentliggjorts

mest för att undvika arbetslöshetsskräcken

 

Låt visselpiporna ljuda ända till fjällens port

vi behöver inga diktaturburgare i lapptäcket

Deras bröd blir en annans bröd av renare sort

flytta till ett diktaturland norrlandslyset är släckt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-18 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den sortens skräpmat är inte nyttigt.
Och skrämselpropaganda borde inte godkännas.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP