Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnhimlen

 

under stjärnhimlen

högt över gatlyktorna

lyser hans fönster

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-19 17:04



Bookmark and Share


  aol
så fin poesi.
2014-03-15

  axveronika
Fin med ljusen i mörkret. O h anar jag en längtan. Är han fönster lika svåråtkomligt som stjärnhimlen?
2014-02-19

  Deva
Hans fönster får en glans av stjärnorna, romantiskt!
2014-02-19

    ej medlem längre
Intressant komposition med de tre olika ljusskenen!
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin