Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 Februari: Lasse begick självmord – nu döms hans chefer (Mobbades på jobbet – begick självmord)


En desperat sista önskan

 

 

Mina krafter sinar

jag brinner

Helvetet flinar

När hjärnan självmordslösningen finner

 

Gud det kan inte vara sant

att jag ska dit

Bara för att jag inte tyckte det var ballt

att överleva ondsint

 

Så ta min hand

i godhetens namn

Låt mig fly detta land

med ondskans namn




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 12:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människan är sämre än djuren ibland, att inte kunna fatta vad som blir resultatet när någon mobbas.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP