Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Spring lilla råtta

Spring lilla råtta


Spring, spring lilla råtta
utan sans å måtta
i kringeling å kringelekroka.
Du skall veta att den... fula katten
efter dig leta å snoka.

Spring, spring lilla råtta
annars kommer du till korta
för tassen.. är en vassen
när den tar fast ´en i nacken
å smocka nocka me pilleripotta
slår den dig på backen

Spring, spring lilla råtta
göm dig... håll dig borta
så att den fula stygga katten
ej med dig kan brottas
visa viljan å modet, hos en råttas.

Ja spring, spring min lilla råtta
för katten blir nog ding
efter mycket TJONG å TJING
är han slö i rycket, av att smocka omkring.
ja spring, spring lilla råtta
så blir katten snurrig å ding.


Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-19 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP