Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELVETET?

 

 

Ett misstag

du ramlar själv

Inga undantag

ingen hjälp

 

Världen idag

döende kärlek

Brinner som lag

i pengarnas kortlek

 

Goda ramlar

elaka stiger

Jag frågandes Gud omfamnar

är det inte helvetet jag beskriver




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo nog kan man tycka det.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP