Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 18 Februari: Sjuksköterskeutbildning läggs ner


Förlåt jag förstår inte

 

Vi har problem med sjuksköterskor

hur kan vi då lägga ner skolor

Inte kommer väl robotar

fylla deras platser som arbetsråttor

 

Inte kommer väl befolkningen minska

inte heller bli mer friska

Eller räknar vi helt kallt

med att utförsäkringarna rensar allt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det verkar så, sen är det sjukhusens tur att avvecklas när det inte finns personal.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP