Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 Februari: Arbetsförmedlare allt mer utsatta


Självmord eller hämnd?

 

 

 

Ja vad gör en arbetslös om han blir utförsäkrad

leker han Jesus och vänder andra kinden till

Eller försöker han försvara sig från att bli utblottad

vad skulle du göra om du befann dig i hans liv

 

Självklart blir ilskan hos förtvivlade människor enorm

behöver man inte vara vetenskapsman för att förstå

Bli arbetslös idag, är numera som att hamna i en storm

som hämnd vill man gärna slå små råa chefer knallblå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturligtvis blir de desperata och aggressiva, det är naturligt.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP