Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Medvetenhet

I min drömda värld är alla lika mycket
värda
När du älskar Dig själv finns ingen dualitet.
Mannen och kvinnan dansar livets dans.....
Olikhterna balanseras med ödmjukhet och respekt.
Det finns utrymme för bägge att också få lysa var
och en med sin manlighet och kvinnlighet.
De omfamnar varandra i KÄRLEK.




Fri vers av WyS VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-19 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt enkelt underbart vackert varmt ;)
2014-02-20

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2014-02-19

  M:tin
Mycket fint!
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP