Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December

Hjärtats dörr på vid gavel

Om ingen kliver in
Drar det så snålt ifrån osäkerheten
av ett inseglande lågtryck
Över självkänslans land

Måste dra igen dörren
Gråta bort kylan
I några kvartar
Eller månader

Eller.
Om du kliver in?

kan vi värma varandra




Fri vers av HanKa
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-19 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa