Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kommer natten

Så kommer natten

Och stillheten breder ut sig

Skör som nattgammal is

 

Så kommer mitt huvud

Att vila mot ditt bröst

Åtrån djup som svärtan mellan stjärnorna

 

Så kommer ditt hjärta

Att pumpa liv i mig

Kärlek självklar som vatten

 

 

Så kommer natten

Och friden lägger sig

Lika innerlig men kortvarig som stjärnfall 

och januarisol

 




Fri vers av HanKa
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-13 19:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den här andas så härliga känslor o skeenden, man önskar drunkna i känslan
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa