Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De odöda

Jag är en av de odöda

en som slutat leva

men ännu inte haft den goda smaken att dö

 

Jag är en av de stilla

som slutat bidra 

slutat släpa och äter choklad på förmiddagen 

 

Jag är en av de tysta

vars röst har spruckit

då jag förgäves ropat efter mening och mål

 

Jag är en av de bleka 

vars färg har flagnat 

då hoppet runnit ut som utslagna såpbubblor

 

Jag är en av de odöda 

som tappat greppet

och ännu inte haft den goda smaken att skärpa till mig igen

 




Fri vers av HanKa
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-01 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa