Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående kärlekens bristande garantimöjligheter

Jaså det säger du? 

Det finns inte ens nån försäkring i den här branschen? 

Ska det va på lösa boliner då?

Rena wilda western? 

Men hur är det med nöjd kund garanti? 

Inte det? 

Lite mer hejkon bejkon då förstår man? 

Man får ta det som det kommer alltså?

Mer gå på känsla då eller?

Om man inte litar på den då? 

Nä kan inte du hjälpa nä? 

Man chansar vilt alltså?

Som  från Eriksbergskranen utan att kolla om man e fast?

E de så du menar?

Vem är så modig?

Eller dum?

Flyger högt och faller hårt alltså? 

 

Ska de va kärlek det sa du? 

Sa jag? 

Nä det kan jag väl aldrig tro? 

Jag har väl aldrig lovat nåt? 

Eller ens antytt? 

Lite mer hejkon bejkon?

Sa vi inte så? 




Fri vers av HanKa
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-06 23:49



Bookmark and Share


    samole
Först leker den, sen sätter den sig.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa