Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Tågstation
Väskan packad. Ingen väg tillbaka.

En massa levnadsöden rusar förbi varandra
Målmedvetet!
Eller dröjande på steget. Ängsligt...

Jag anstränger mig för att höra utropen
Försöker urskilja resans mål genom brustet av löftesrika platser
Längtar framåt

Svårt att läsa den hårt kramade biljetten
Genom tårar




Fri vers av HanKa
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-19 23:22



Bookmark and Share


  petter rost
Jag har redan applåderat din dikt här, men nu läser jag den igen och - oj du, en sån vackert skriven, tungt sorgfylld erfarenhet som faller över mej... januari 1975. Du har orden HanKa...
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa