Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådeså!

I den lilla byn
Hade man bestämt
Att flickan var av dålig sort
En lort!

Fast ingen visste riktigt
Vad hon hade gjort.

Men bestämt är bestämt!
Och så är det sagt!
Det kan man inte ändra på!
En lort!

Fast ingen visste riktigt
Vad hon hade gjort.

Att bete sig är fel
Vet hut! unga dam
Att gå omkring och... va!
Sån lort!

Fast ingen visste riktigt
Vad hon hade gjort

Så det blev som det blev
Hon blev lite skev
Lite tyst och anonym
Sicken lort!

Fast ingen visste riktigt
Vad hon hade gjort.




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-20 07:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du lyfter i dina bilder fram
livsskeenden
2014-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en väckarklocka.
Ring klocka, ring!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar