Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mig

Jag vill också vara lugn och harmonisk
Jag vill glädjas och bara njuta av livet
Varför kan jag inte?




Fri vers av Alicia Stenfors
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-20 11:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sådana perioder har jag också.
Dags för eftertanke.
Vad är det som är fel?
Finns det någon lösning?
Ibland finns svaren framför näsan.
Jag har inte sett dem - eller inte velat se.
2014-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En existensiell fråga man ibland ställer sig.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors