Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade man har gott bort...


Oändlighet



I varje droppe vatten kan hela världen finnas,
där vindar blåser, fåglar sjunger och där det sjuder av känslor.

Vår vackra värld med vindar och vågor,
blommor och fåglar, solen och stjärnor
är kanske bara en droppe i någon annans vattenglas.

Det kallas för oändlighet.
Var är du nu, min älskade?




Fri vers av Alicia Stenfors
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-07 11:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och berörande diktat om sorg men ändå hopp.
2017-03-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Du berör och ger oss fina goda tankar.
att det stora finns i det lilla och det lilla är med i det stora.
Balansen vi mår bra av att bli påminda om.
Tack
2017-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors