Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 Februari: Okej att registrera idrottshuliganer


Huliganregister

 

 

Varför är ett huliganregister känsligt

det behövdes inga regler för Lexbase

Men nu ska uppgifter vördas betänkligt

vill fotbollen uppleva huligankalas

 

Ja jag förstår i alla fall ingenting

tillåta det ena med försvara det andra

Vad är orsaken till denna jämkning

ska vissa regler i adlig anda tillåtas utvandra




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-21 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP