Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finland -sverge

klockan är 14:28 nu jag sitter med tv tyst på och tittar
på Finland Sverige och jag funderar är dom finska

spelarna så lata att dom måste ha en gubbe i buren
som skjuter ur pucken ur målet efter varje svensk

attack för durkslag låter inte finskt ha ha ha nej vi
är bröder vi är samma folk finnarna lite tuffare

bara och en svårare dialekt men bevis på broders
kärlek oss i mellan finns i historien 1941




Fri vers av den nakna poeten
Läst 199 gånger
Publicerad 2014-02-21 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten