Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkomsthögtid



Ljuset tar över


kung Bore går i ide


vårdagjämningen




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-03-19 02:17



Bookmark and Share


    Andersx
och de korta kjolarnas tid nalkas.... he he.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante