Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll

Du föll likt en snöflinga från himmelen

Du föll likt en regndroppe från himmelen

Du föll likt en ängel i min famn från himmelen..




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-21 15:21



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Det är sköna fall du fått fram!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan