Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett skolår

Livet är
som ett enda långt
skolår.

Jag har fått mina bakläxor
och kvarsittningar

Mina omtentor har inte
varit fysiska utan själsliga

Såpbubblorna har flugit och speglat
regnbågens vackra färger

Poff....av det jag såg som vackert och äkta
blev en blöt fläck

Tårarna har smakat salt...Jag har vandrat genom eld och vatten men vägrat att vända andra kinden till. Ljuset har varit flämtande och svagt men jag har alltid
hittat tillbaka och gått vidare på min livsvandring.

På mitt examensbetyg står: Om du är här för att möta kärleken så
måste du först ÄLSKA dig själv!










Fri vers av WyS VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-21 15:35



Bookmark and Share


  M:tin
Fin insikt!
2014-02-21

  Lars Hedlin
En mycket bra insikt att ta till sig vännen ;) Varm kra mtill dig!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP