Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tonårs dotter


Du din förbannade mesiga morsa
och du ännu mesigare farsa
jag hoppas verkligen på ett lämmeltåg,
Hur svårt kan det va
hon som verkligen hatar dig
har känslor
grabben har fjun o finnar
lite labil,
vi föddes så
Jag tror på de unga
men ibland behöver
den mest starke
en klippa
att luta sig vid




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-02-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin