Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolia poeten i mig

Melankolia flickan i mig med den sorgsna blicken
Den sköra varelsen som inget duger till
bara att skriva dålig poesi
sorglig poesi om det värdelösa hjärtats uttjatade smärta
Melankolia flickan i mig som kan gör allt sjukt vackert
hon som skapar skönhet i även den mörkaste cell
Hon dansar på ängar av döda blommor
med en tiara av taggtråd som pryder hennes sorgsna huvud
I månskenet är hon nästan vacker
men i solens varma sken lyser sjukdomen upp
så hon döljer sig i månens kalla sken
Min Melankolia den halvdöda flickan i mig
flickan som nog mest av allt är mig




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-22 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia