Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom ut på torget
Kom ner från taken
Kom fram ur skuggorna

Res dig upp från gathusets blankslitna förstutrapp
Där du suttit lojt lutad med en kopp Java å en cigg
Res mig från självömkans långsamhet

Kom till mig
Kom med mig
Kom i mig

Le glitter mot mig och stryk dig långsamt över skägget
Förkunna mig värdig och underbar
Inklusive bristningar på hud och hjärterot

Kom nu
Kom snart
Kom fort




Fri vers av HanKa
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa