Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om andlighet


Gud är med dig


I kön till socialkontoret
Där du inte får hjälp
Att mätta dig

Gud är med dig
Men Gud är
En jobbig

Djävul




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-23 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, men förstår inte riktigt det sista?
2014-02-23

  Rozsi.kovacs

Den va bra Micke
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt