Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 21 Februari: OS-finalen mot Kanada döms - av kanadensare


Sverige – Kanada 0-7 innan matchen börjat

 

Jag förstår faktiskt våra svenska ilskna hockeyfantaster

att detta kan ske är en osportslig isig olympisk slutsats

Minns ni brottaren som sket i bronset för sin tredjeplats

varför skulle just dessa kanadensare ge bättre respons

 

Får vi få lida på samma sätt som ryssarna fick mot USA

mål bortdömt av en amerikan fick ryska fansen att rasa

Vi har domare från olika länder i andra bedömningssporter

som till exempel backhoppning för att undvika fuskets port

 

Det ska tilläggas att man ofta ser fel i en nationalistisk känsla

därför är det sportens plikt att inte sin egen regelport grensla

För då upphör sporten att vara sport och hamnar i ett dilemma

när man inte vet om guldet sitter på rätt bröstkorg och glimmar

 

Då har vi till 100 procent infört politikens värderingar i sporten

tror ingen förvånas över pengarnas viktighet vid pokerborden

Fyra kanadensiska domare plus tre i reserv om någon blir sjuk

jag trodde sportens största måtto var att bära rättvisans duk




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-23 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP