Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm i verkligheten eller ?

mitt helvete mitt helvete har du brunnit ut
har din värme och glöd slocknat för mej

känslan blir allt starkare i kylan och i mitt
mörker i ensamheten på din oändliga väg

ut av din smärta snälla sluta du skrämmer
mej med all kyla tystnaden av din närvaro

men jag hör ingenting endas minna egna
spöken av rädsla som fyller mitt sinne med

sånt jag inte vill se eller minnas proveserar
min skräck ut av allt jag älskar ska försvinna

mitt helvete mitt helvete var är ditt lidande
varför har du slutat plåga mej varför

har du släppt ut mej i från ditt mörker i denna
ljusa värd varför fryser jag inte är jag förkastad

ur ditt helvete varför har du släckt dina eldar
och tagit bort alla Ånges skrik jag är vilse i ditt

helvete desorienterad det enda jag ser är färger
kärlek och värme lene mäniskor omger mej nu

och i ljuset från en värmande sol på en blå himmel
vart är jag ser ingen död eller lidande någon stans

har jag pliktat minna synder eller är det en dröm för
den i spegeln ser inte så tokig ut för sinn ålder och

mått han ler jag känner glädje och värmen sprida sej
i min kropp jag känner livet rinna inom mej jag hör

vacker Music för mitt hjärta slår i takt till varje ljud
eller beröring på min kropp om det var helvetet jag

kom i från vill jag aldrig återvända om det var en dröm
vill jag aldrig somna igen om det här är livet vill jag leva

det med er alla vackra som finns här i ljuset och som
jag kommer möta i framtiden med bägaren tom att

fylla med vackra minnen av er




Fri vers av den nakna poeten
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-23 11:58



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej tack snälla för din kritik det är den första på ett tag som känns att den har landat inom mej så tack
2014-02-24

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten