Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjorton och full av känslor.

Jag ska röra dig på insidan.
jag ska vara ditt barn,
under huden.
Där inne,
där blodet forsar varmt
inuti
där gömmer jag mig.

Du kan kanske känna varje tanke
som du har levt i mig
alla dessa år,
men du kan aldrig nå
in till mig.

Jag är så mycket mer
än vad ett par händer
nånsin kan omfamna -
ett frågetecken personifierat-
så kommer jag att leva
i dig.




Fri vers av KallaHanden
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-23 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden