Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man passerat gränsen......


När inte ens apatin lever kvar ......

När inte ens apatin lever kvar

vad återstår då ?

Ett förstoppat känsloliv 

en närhet som försvunnit i dimman

 

När känslorna reducerats till primitivism

när kärleken blir ett okänt töcken 

Vad lever kvar då  ? 

En förråad sexualism

eller likgiltighet ? 

 

Blir det bara mekaniskt

helt utan känslor ?

En fruktansvärd tanke

vill inte tänka den..............

 

----------

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Henricson
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-24 14:24



Bookmark and Share


  poetryGirl
o, jag brinner för många saker och känner inte igen mig
2014-02-24

  aol
en ruggig betänkansvärd sanning,

2014-02-24

    ej medlem längre
Inte minst du, gubbe med stort <3
2014-02-24

    ej medlem längre
Text väl värd att reflekteras över.
Just så här brukar jag känna när mitt hopp dalar.. Men visst det många engagerade, livssugna, autentiska, passionerade och Godhjärtade människor som gör mycket gott i världen..
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska