Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en mysfarbror.


Sven

I sängen mitt emot
ligger det en man
Naken är hans ena fot
Sven lystrar han till namn

På den åldersträva hyn
spretar gråa strån
Vitbuskiga ögonbryn
strumphål avslöjar ena tån

Båda väntar vi på
att läggas under snitt
Nu blev det bara så
en blev sin åkomma kvitt

I landstingets kläder
fann vi samhörighet
Vi pratade om väder
och livet i allmänhet

När jag sedan hemåt for
lade jag min hand i hans
Sade adjö till en 80-årig bror
jag inte visste fanns




Fri vers av hawkeye
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-03-19 13:27



Bookmark and Share


  Sanningsägaren
Underbar liten historia, du förmedlar kärlek här på ett sätt som berör på djupet.
Tackar och bokmärker!
2006-03-19

  Markattan
En härlig skildring av ett oväntat möte och sista stycket får mig att le så stort, så stort. Ett alster fullt av värme och medmänsklighet.
2006-03-19

  Daniel_78 VIP
verkligen underbar känsla i detta,
ett varmt leende hela jag.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye