Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad kamp

De små gröna varelserna
gömmer sig bakom vilda träd,
gråter av hänförelse.

De utvinner luft ur luft
och bygger små kojor.

De viskar förtroligt till varandra,
kivas och grubblar,
längtar tillbaka.

Man ler åt dem.
Träden faller.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-02-25 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP