Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya kittet

Om de kränkta kränker
och de slagna slår:
Detta är det nya kittet.

Vi minns den bittra gasen
när de kränkta dränktes
och de slagna dog.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-02-15 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP