Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stensalens anomali

Utmejslad ur världen,
väldig, ofattbar.

Den omfattas inte av rörelse,
saknar vittnen,
saknar ljud,
saknar tid och dimension.

Ändå tycks något ha förmått en droppe
att möta stengolvet med ett skarpt ”k”.

Stensalen; för stor för innehåll,
för kall för årstider,
för hård för beröring.

Ändå hade det funnits ett ljud, ett skarpt ”k”,
som stelnade till en ihålig, utdragen väsning.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP