Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången dina läppar pressas mot min hy

 

Du för din hand mot min nacke och smeker den sakta.

 

Kysser min hals mjukt       nästan      omärkbart.

 

Ber mig mig böja mig framåt och drar av mig trosorna.

 

var snäll mot mig flämtar jag

 

Men du redan förlorad

 

 

 

i mig.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-25 11:56



Bookmark and Share


  Elliinor
Helt underbart!
2017-08-19

  Eliza-69
Gillar... ;)
2014-04-18

    ej medlem längre
Läckert!! Särskilt slutet, som kommer aningen överraskande abrupt, ger det hela en extra stark ton
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose