Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 22 Februari: I Amerika har kvinnorna redan tagit kontroll (En artikel av Staffan Heimerson LÄS DEN innan ni gnäller på mig)


Sveriges Taliban-Feminism

 

Feministerna behöver ett eget parti

gnäller om och över det mesta

Ser sig själva, i allt, som samhällets martyr

men orkar inte välförtjänt, förtjäna det bästa

 

Gör som den amerikanska kvinnan

sluta gnäll och gör slag i saken

Bevisa att ni kan utan att grina

då blir mannen en stackar krake

 

En forskningsrapport visade otroliga grejor

USA undersökte löner i 2000 stadsregioner

Påvisade en förkrossande seger för unga tjejer

där behövs tydligen ingen feministiskt legion

 

Amerikanska tjejer besegrade killarna med 1997 – 3

det är ord och inga visor till Sveriges kvinnliga prinsessor

Siffrorna stämmer bra överens med våra vårdnadstvister

är det därför kvinnor här sjunger om lyckliga skilsmässor

 

Men den amerikanska kvinnan har fixat allt själv

utan självömkans gnäll och en egensinnig feminist kamp

Där hakar de inte upp sig på något dåligt Zlatan-skämt

där spottar de i backen och kör upp på USA:s ”JAG KAN”-ramp

 

En känd rysk skidåkerska sa en gång till tjejerna i vårt land

träna hårdare och sluta gnäll

Så är det och så förblir det även i framtidens lönekamp

det är inte synd om er bara för att ni bär ett annat underställ

 

Men det är synd om sjuka, försvarslösa och utförsäkrade

för ingen ska i ett välfärdsland behöva leva på noll

Hjälp dessa kvinnor politiskt om ni vill bli respekterade

att se mannen som ett judiskt hatobjekt är att ha nazistisk koll

 

För den svenske mannen är ingen ”Taliban”

det är inte den amerikanske mannen heller

De har nog ungefär samma hårda bananer

flytta till ett Taliban-land om ni vill göra nytta som feministisk tjej

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-25 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP