Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans mellan här och o där

Rusar genom natten i 110
Mörkret omsluter
bäddar in
Hör hur vinden vill komma åt
dra, rycka
slita mig i stycken
Men jag sitter varm och trygg och lugn
i mitt vidunders famn
och någonstans mellan här och där
smakar det gott med en semla




Fri vers av C Lupa
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-26 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa