Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

I vår boning
inom mig
i hjärtat

Det är så tyst
och tomt
och meningslöst

Jag har ingen lust
eller ork
eller vilja

och utanför
pågår
livet




Fri vers av C Lupa
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-05-08 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa