Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinde ser tydligast av alla!



Man andas!
ser, hör,
känner smaken av liv!
Inget märkvärdigt med det...

Sekunder tickar i väg
Till minuter, timmar
Tiden går!
Inget märkvärdigt med det...

Arbete, intresse, fritid
Årstiderna passerar
Föds på nytt!
Inget märkvärdigt med det...

...tills...

Mönstret bryts, rutinen krossas
Allt som var , växer
Blir det allra märkvärdigaste
Som du någonsin upplevt!




Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-08 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa