Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Frisk gryningsluft
Iskylan släpper taget
Hej Tussilago!




Bunden vers (Haiku) av C Lupa
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-09 16:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om våren den underbara.
2021-05-10

  Monica Lindgren
Förmedlar hoppfull vårkänsla!
2021-05-10

  Peter Olausson VIP
Härligt hoppfullt!
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

C Lupa