Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdömd

Jag satt framför dig
Din läppar rörde sig
Dina ögon i sorg

Mina öron i vakuum
Mitt hjärta fruset

Jag hörde inget
Kände inget

Men jag förstod
Att jag snart
skulle mista honom




Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa