Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 minus 1 är ingenting alls

Ligger här i tomheten av dig
söker efter resterna av mig

sargade skärvor med ångest i pannan
varför sökte döden inte nån annan

Skräcken och sorgen och slitet härinne
Försöker radera och trasa ditt minne

Och jag vill bara
sluta vara





Bunden vers (Rim) av C Lupa
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa