Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dagens tanke igenom mitt köksfönster

jag sitter i slutet av vintern och tänker
på den förflutna vart det har fört mej

till i dag det är som det är med det
skrivet i sten men när jag ser ut

igenom mitt köks fönster kan jag
bara konstantera att framtiden är

vår vår vår ! grönt och förgylld av
alla färgens blommor där jag ska

trampa med minna bara fötter
efter vatten kanten till himlens

spegel där fisken väntar mitt bete
och minna förväntningar fisken jag

ser fortfarande snön men inom mej
vet jag vilken årstid som snart är här

för det känns det spritter i mej även
om jag försöker förtränga och hålla

det till bakas så är det redan försent
för i mitt sinne är sommaren redan

här jipiiii !!! som ett barn på nytt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 245 gånger
Publicerad 2014-02-26 09:32



Bookmark and Share


  den nakna poeten
det ska bli chefen ! för det är inte svårt

2014-03-07

  Maria Sundelin VIP
Håll fast den känslan
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten