Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 24 Februari: "Jag försökte finnas till hands" (Centerledaren om dödsfallen i familjen)


Rösttårar som valfiske?

 

 

 

Förlåt mig Lööf

men du tappade flera löv

I växtbesprutningen

med utförsäkringen

 

Du påstår att du led

när dina cancersjuka svärföräldrar avled

I cancer samtidigt

då borde båda dina ögon ha öppnats samtidigt

 

I ett äkta medlidande

utan tankar på ditt valdeltagande

För i din position skulle du bevisligen kunna hjälpa

andra cancersjuka att mindre pinas, inte stjälpa

 

Du ger mig kalla kårar

oavsett om det är eller inte är sanningens tårar

Du påstår att det viktigaste av allt är att familjen är frisk

men sedan tänker du inte på andra sjukas levnadsbrist

 

Det gör dig än mer hänsynslösare i mina ögon

att du egentligen påstår dig förstå vilken tortyr du och alliansen utövar

Och när du då inte kämpar för att förhindra detta bär du djävulens gloria

som en av Lucifers bästa vänner till det värsta som hänt i Sveriges moderna historia




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-26 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch vilka grymheter
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP