Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektioner. det är så viktigt att komma ihåg vem man är.


Simpla tankar en tisdag

en seg grå massa
bland skrynkliga gamla kvitton
två skavda hårnålar
ett hål fullt av minnen
en trasig barndom
en strulig uppväxt
ett oändligt hopp
är vad jag har i bakfickan

det är lätt att vara missnöjd
svårare att vara tacksam
trots att det finns så mycket
vackert
bland de saker jag har
men jag tänker varje dag
hur lycklig jag är
för allt
allt
har tagit mig dit där jag är idag
för jag är så mycket mer nu
än vad jag någonsin drömde
att jag kunde vara
för femton år sedan




Bunden vers (Annat versmått) av KallaHanden
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-26 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet!Hoppfull text!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden