Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar och skyddslös

De fjärilstunna
vingarna
blev
till
slut
genomskinliga

Erkänd och med
Kärleksfull
omsorg
öppnades
Hjärterummet....
Äntligen hemma....




Fri vers av WyS VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-26 13:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan bra förmedlat ..värme och sensitivitet ..APPLÅD!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP